Nieuwsbrief november

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Het einde van 2019 is in zicht. Hoog tijd dus om aan 2020 te denken.

Dat betekent ondermeer de officiële ingebruikname van onze nieuwe terreinen, maar ook een nieuw bestuur…

 

Oproep nieuwe bestuursleden en sleutelfuncties

Heb je veel goesting om onze steeds groeiende club volgend seizoen actief mee te ondersteunen, dan ben jij degene waarnaar we op zoek zijn!

We zoeken dus nieuwe bestuursleden om de ploeg voor 2020 aan te vullen.

Wil je niet direct in het bestuur komen, maar ben je wel bereid om actief mee te werken en een bepaalde afgebakende taak of sleutelfunctie op jou te nemen, laat het ons dan zeker weten. Voorbeelden zijn: feestcomité, beheer kantine, sponsoring, subsidiebeheer, winkeltje voor kledij en materiaal, veldonderhoud. Heb je zelf gemerkt waar ergens opvolging of een aanspreekpunt ontbreekt, spreek er ons dan gerust over aan. Het kan een functie zijn die we moeten toevoegen binnen de organisatie.

Heb je interesse om je op één van deze manieren aan te sluiten bij de kerngroep, stuur dan vrijblijvend een mailtje naar voorzitter@gentknights.be of bel één van ons even op om van gedachten te wisselen.

Op dinsdag 10 december om 19u zijn de nieuwe kandidaten alvast uitgenodigd op de bestuursvergadering.

 

Algemene vergadering en nieuwjaarsreceptie

Noteer alvast allemaal ZATERDAG 11 JANUARI in jullie agenda.

Net als vorig jaar houden we dan onze algemene vergadering én nieuwjaarsreceptie in zaal DE KNOOP, Hundelgemsesteenweg 125, 9050 Gentbrugge.

We zullen terugblikken op 2019, vooruitblikken op 2020 en een nieuw bestuur verkiezen. Nadien bieden we jullie een hapje en een drankje aan op het nieuwe jaar.

We hopen jullie talrijk te mogen ontvangen! Zaal open om 18h – start vergadering om 18h30.

 

Terugblik eetfestijn en bedanking

Op zaterdag 16 november kwamen we bijeen voor de jaarlijkse bedanking gevolgd door een spaghettiavond met zelfgemaakte spaghetti. Hartelijk dank voor de vele helpende handen, de organisatie door het feestcomité, de lekkere dessertjes die jullie meebrachten, de leuke sfeer en gezellige babbels. Een speciale dank u gaat uit naar Halewijn, die het leeuwendeel van de organisatie en het werk op zich nam.

 

Gent Knights drinkflessen

Wie er zaterdag bij was, zag voor het eerst onze Gent Knights drinkflessen. Alle jeugdspelers krijgen er eentje van de club.

De resterende stock bieden we vanaf januari te koop aan: 7 euro voor leden, 10 euro voor niet-leden.

Oproep hulptrainers

Aangezien de club blijft groeien en er regelmatig nieuwe leden bijkomen, is extra ondersteuning nodig op de (jeugd)trainingen. We zouden dit graag degelijk organiseren door een beurtrol te voorzien, zodat de vaste trainer vooraf weet op wie hij kan rekenen. Wie wil en kan bijspringen, al is het maar af en toe, mag bellen of mailen naar Kevin: sport@gentknights.be.

 

Reparatiedienst Eric 🙂

Eric De Ceukelier is een handige harry! Heb je een handschoen die nood heeft aan een beetje reparatie? Eén adres: Eric!

Je kan hem bellen of berichten op het nr 0473 35 31 51. Eric komt dan langs met zijn herstelgerief op een training om je handschoen te herstellen!

 

Sportieve groeten,

Jullie bestuur: Lara, Katrien, Kevin, Fien, Jan en Mieke