Zomernieuwsflits

Beste leden,

Hierbij enkele korte weetjes en mededelingen vanuit het bestuur:

RECREANTEN EN VRIENDENTORNOOI vindt plaats op 5 en 6 oktober. We konden de eerste gekozen datum niet aanhouden vanwege enkele praktische obstakels.

Op zaterdag 5 oktober gaat het recreantentornooi door. Recreantenteams kunnen zich inschrijven (t.e.m. 15 september) door een mailtje te sturen met vermelding van de teamnaam naar voorzitter@gentknights.be en het bedrag van €30 te storten op BE37 4460 2248 3128. Zodra de overschrijving ontvangen is, is de inschrijving voltooid.

Zondag 6 oktober is het dan aan vrienden, familie, collega’s van spelers en sympathisanten die ook graag eens willen proeven van deze prachtige sport. Zoek dus een team van minimum 10 personen samen en schrijf je in door te mailen naar voorzitter@gentknights.be en €50 over te schrijven naar BE37 4460 2248 3128.
Heb je je uiterste best gedaan om 10 enthousiastelingen bij elkaar te zoeken maar kom je slechts aan 5 of 6 personen, stuur ook gerust een mailtje en wie weet kunnen we twee halve teams verenigen.
 
Het hele weekend door zullen frisse drankjes en heerlijke snacks te verkrijgen zijn.
FAMILIEBARBEQUE 15 SEPTEMBER
Het feestcomité organiseert op 15 september 2 barbecues: eentje vanaf 12h à 12h30 na de wedstrijd van de cadetten, eentje rond 18h na de doubleheader van de dames.
Meer info om je in te schrijven volgt. Maak alvast reclame bij je familie en sympathisanten om te komen supporteren en daarna mee te eten met onze spelers! ?
STICKERVERKOOP
Dit jaar verkopen we geen koekjes maar superleuke stickers! De bestuursleden zijn de stickers aan het uitdelen in de teams. Heb je nog geen stickers ontvangen, geef ons dan een seintje. Heb je reeds al je stickers verkocht en wens je er nog extra te verkopen, geef ons dan ook een seintje 😉
SORTEREN
Sinds kort wordt ons PMD afval opgehaald in een grote container (ipv aparte PMD zakken). We willen nog eens uitdrukkelijk vragen om rest en PMD afval in de juiste vuilbakken te deponeren en de blikjes en flesjes zo veel mogelijk plat te stampen.
Heeft iemand nog grote vuilbakken die in de weg staan, geef dan een seintje aan Fien (onderhoud@gentknights.be), want we kunnen er nog wat extra gebruiken.
SPONSOR EEN WEDSTRIJDBAL

Heel binnenkort zal je in de kantine een wedstrijdbal kunnen sponsoren. Nodig dus je vrienden en familie uit om te komen supporteren én een bal te sponsoren!

SPONSORS GEZOCHT

Als steeds groeiende club zijn we nog steeds op zoek naar sponsors die ons financieel kunnen steunen.

Heb je een tante, nonkel, vriend, kennis,… die onze club een warm hart toedraagt en ons wil steunen, neem dan contact op met onze voorzitter (voorzitter@gentknights.be) en we maken een afspraak voor een verkennend gesprek.

 

Ten slotte wensen we alle teams veel succes voor de volgende twee maanden en hopen we jullie talrijk te mogen ontmoeten op de volgende evenementen!

Sportieve groeten,

Katrien, Kevin, Dora, Jan, Fien en Lara