Nieuwsbrief maart-april 2019

Beste leden en sympathisanten,

Hier zijn we weer met heel wat interessant nieuws! Veel leesplezier.

Paasbrunch zaterdag 20 april

 

Binnenkort staat onze jaarlijkse paasbrunch op het programma. We hopen jullie hier talrijk te mogen ontmoeten.

Jullie kunnen genieten van een heerlijke brunch en nadien nog even komen supporteren voor onze miniemen.

Vanaf 8u: ontbijt voor de miniemen en hun supporters. Ook heren 1 zijn al vroeg welkom. (De heren vertrekken om 10h30 naar Merchtem voor hun eerste competitiematch. De miniemen spelen thuis om 10u.)
Van 10-13u: paasbrunch voor leden, vrijwilligers en familie
Rond 12u (na de match van de miniemen): paaseierenworp

Inschrijven via https://tinyurl.com/paasbrunch2019
Betalen doe je op de dag zelf.
Prijzen: kind 6 euro / volwassene 10 euro / volwassene brunch met cava 15 euro

 

 

Helpende handen gezocht

We zijn op zoek naar enkele ouders van onze jeugdspelers die in beurtrol de sanitaire blok (kleedkamers en WC’s) willen poetsen tijdens de training van hun zoon/dochter. Wil je op die manier je steentje bijdragen, geef dan een seintje aan onze verantwoordelijke onderhoud en gebouwen Fien via onderhoud@gentknights.be

 

Sponsors gezocht

Ken je iemand of heb je zelf interesse om je favoriete baseball club te steunen? Wil je graag een banner aan het terrein met de naam van je bedrijf of merk, een van je teams hun materiaal (vb. een doos ballen) sponsoren of gewoon een gift doen? Wacht dan niet langer. Laat van je horen! Wij zijn alvast klaar om je met open armen te ontvangen en met  veel plezier naar je voorstel te luisteren. Laat het weten aan onze penningmeester Dora via penningmeester@gentknights.be

 

Buitentrainingen

Vanaf deze week starten de buitentrainingen voor alle teams!

Hierbij het overzicht:

Heren: woensdag en vrijdag 19u00 tot donker
Dames: dinsdag en donderdag 18u30 tot donker
Cadetten& miniemen: woensdag en vrijdag 17u30 tot 19u00
Recreanten: vanaf dinsdag 9 april van 18u00 tot donker
Beeball: zaterdag 10u – 12u00

Kom zoveel mogelijk trainen om een goede teamsfeer en mooie resultaten te bekomen! Breng je coach zeker tijdig op de hoogte als je eens niet aanwezig kan zijn.

 

Pasmoment broeken, petten en Knights-hoodies

We voorzien twee pasmomenten in de kantine voor de grijze baseballbroeken, de blauwe Knights-hoodies (niet de 9000-versie!) en petten. Je kan ook een riem of een schelp bestellen indien gewenst – eventueel zelfs kousen en undershirts. Pasmomenten: zaterdag 6 april van 12h tot 13h30 (=na de oefenmatch van de miniemen) en woensdag 3 april van 18h30 tot 19h15.
Voor meer info en bij vragen kan je terecht bij onze materiaalmeester Jan via materiaal@gentknights.be.
Negenduust
Gezien het succes verleden jaar van de ‘Beesbal’-kledij van Negenduust, willen we jullie opnieuw de kans geven om een sweater, hoodie of T-shirt te bestellen. (Opschrift: Beesbal – de wijste sportclub van Negenduust, kleur: donkerblauw.)
Geef ten laatste op 30 april je bestelling door via materiaal@gentknights.be.
  • T-shirt: 15 euro
  • Sweater: 25 euro
  • Hoodie: 30 euro
Vermeld zeker je maat + aantal + naam speler in je bestelling. Voor kinderen wordt de maat uitgedrukt in leeftijd (vanaf 3-4 jaar tot zeker 11-12 jaar), voor volwassenen hebben we S – M – L – XL.
Je bestelling is pas definitief na betaling op het rek nr BE37 446 0224831 28 (met als mededeling “bestelling 9000 + naam speler”). De leveringsdatum wordt later meegedeeld.
Opgelet, we leggen geen  voorraad aan, dus zorg dat je tijdig bestelt!
Update nieuw terrein
De sportdienst bevestigde onlangs volgende info.
Ons nieuw terrein zal pas in september ingezaaid worden, dus we weten nu zeker dat de verhuis pas voor volgend jaar is. We zouden in maart 2020 dan ook graag starten met een openingstoernooi en de nodige media-aandacht. Wie zich geroepen voelt om dit mee op poten te zetten, is meer dan welkom!!
Verder weten we nu ook dat de scorers hoog en droog zullen zitten en dat er onder de scorecabines dus extra bergruimte zal zijn.
Zoals eerder vermeld, is er aan beide terreinen water en elektriciteit, en het sanitair (kleedkamers en WC’s) is vlakbij het baseballterrein. Dat gebouw staat er trouwens al, dus wie wil, kan daar eens een kijkje gaan nemen.In dat gebouw is jammer genoeg weinig ruimte voor materiaalopslag, dus daarvoor moeten we nog de mogelijkheden bekijken.
Er zal ook een korte periode zijn waarin we sanitair moeten delen met de cricket en/of de voetbalclub. De details daarvan weten we pas later.
We zullen tijdelijk 2 slagkooien hebben: een nieuwe, waar we onze grote pitchersmachine eindelijk weer in kunnen gebruiken, en onze huidige mogen we meeverhuizen en gebruiken tot de nieuwe kantine wordt goedgekeurd en gebouwd (= wellicht over een paar jaar).
Onze huidige kantine blijft na de verhuis dus nog in gebruik. We zitten dan een heel eind van het terrein af, maar voorzien tijdens de wedstrijden zeker verkoop aan het terrein.
Wie af en toe op de E17 rijdt, heeft wellicht al gemerkt dat het nieuwe terrein goed zichtbaar is vanaf de autostrade. We hopen daar zeker voordeel uit te halen i.v.m. sponsoring.
Mochten jullie nog vragen hebben, ga gerust eens horen bij Katrien ( voorzitter@gentknights.be ).
Sportieve groeten van Katrien, Dora, Lara, Kevin, Fien en Jan
P.S.: Ideetjes of suggesties voor de nieuwsbrief? Geef ze gerust door aan Lara via info@gentknights.be