Nieuwsbrief Gent Knights april 2018

Beste leden en sympathisanten,

Het is weer tijd voor wat nieuws!

 

Start competitie

Na de geslaagde en gezellige paasbrunch, met dank aan ons fantastische feestcomité, waren we helemaal klaar voor de competitie, die intussen van start is gegaan.

We mogen terecht trots zijn op onze 8 teams, waarvan 6 competitieteams. De cadetten gaan pas komende zondag van start met de competitie. Ze hebben twee dagen plaatsingstornooi achter de rug en we mogen met trots laten weten dat ze dit seizoen in de Gold League  spelen. Proficiat mannen!

 

De competitiekalender vinden jullie voorlopig hier: Kalender Gent Knights 2018. Binnenkort zal de kalender op onze website ook volledig worden aangevuld.

Voor wie graag meevolgt, melden we tevens dat de resultaten en ranking altijd te vinden zijn op KBBSF Mobile (resp. onder ‘competition’ en ‘standing’).

Dank aan iedereen die zich weer volop inzet om van het wedstrijdseizoen een succes te maken: coaches, hulptrainers, umpires, scorers en teamverantwoordelijken. Jullie zijn je gewicht in goud waard!

 

Welkom!

Mathieu is back… Hij coacht dit seizoen onze cadetten alsook heren 1.

foto van Mtieu Dion.

We mochten deze maand ook David Jauss alias DJ verwelkomen. DJ speelt de komende maanden bij heren 1 en coacht het tweede team.

Verder hebben we nog een gast op de club dit seizoen: de Canadese Laurence Fortin-Haines, aanvullend pitcher voor dames 1. Ze zal ook pitcherstraining geven en het tweede team ondersteunen.

 

Kantine

Yes yes! We hebben een kantinier gevonden! Vanaf volgend weekend staat Michel paraat achter onze toog tijdens al onze thuiswedstrijden. Dank aan wie tot nu toe bijsprong in de kantine.

Op woensdag en vrijdag zal Ana, mama van één van onze cadetten, de kantine open houden gedurende de jeugdtrainingen (17h30-19h30). Dikke merci aan Ana! Uiteraard is iedereen welkom om dan bij ons een terrasje te komen doen.

Tijdens de seniorentraining blijft de kantine gesloten. Na de training zorgen een aantal spelers zelf voor de toog. Vicky maakte hiervoor een lijstje op, waarvoor ook dank.

 

MLB TV

Net zoals vorig seizoen kan er in de kantine naar wedstrijden worden gekeken op MLB TV. Hiervan zal ook gebruik gemaakt worden om de trainingen theoretisch te ondersteunen.

Mocht iemand kandidaat zijn om de MLB kalender uit te hangen en topwedstrijden te promoten om samen in de kantine te bekijken: graag! Geef maar een seintje aan het bestuur.

 

Engagementen

Het bestuur begint langzaamaan gebruik te maken van de werkgroepjes die zijn ontstaan door jullie engagementen. Het zal sowieso nog wennen worden om op deze manier te gaan werken, dus we rekenen daar wat op jullie geduld. 😉

Hier zitten nog gaten: schoonmaak kantine en sanitaire blok, hulp bij sponsoring en financiële actie, media en communicatie (vb inhoud website, fotoalbums op website plaatsen, wedstrijdverslagjes voor pers), hulp voor merchandising, organisatie werkdagen, organisatie G-baseball. Mocht iemand daar nog willen bijspringen, dan graag!

 

Spelletjesavond

Ons feestcomité zit niet stil! Op vrijdag 4 mei organiseren ze de jaarlijkse spelletjesavond, deze keer in Mexicaanse stijl. Je vindt het evenement terug op onze FB-pagina: Spelletjesavond 2018

De best verklede persoon wint een prijs! Welkom vanaf 19h!

 

Zomerkamp

Kom van baseball proeven tijdens ons zomerkamp van 27 tot 31 augustus, telkens van 9u tot 16u! (Er is opvang voorzien van 8u tot 17u)

Wie kan deelnemen?  Jongens en meisjes van  10 tot 16 jaar

Prijs?  90 euro

Te storten op? BE 37 446 0224831 28

Inschrijven? Graag voor 01/08/2018

via info@gentknights.be

Meer info? Lara

0474/901855 of

info@gentknights.be

 

Sportieve groeten en aan alle teams een fantastisch seizoen gewenst!

Jullie bestuur: Fidel, Jan sr, Lara en Katrien