Nieuwsbrief februari 2018

Het startschot van het nieuwe seizoen werd gegeven op de algemene vergadering in januari.

Met een licht gewijzigd bestuur willen we er, samen met alle leden, medewerkers en sympathisanten, een topjaar van maken.

Hopelijk kunnen we op jullie engagement rekenen!

In deze nieuwsbrief vinden jullie een overzicht van de teams voor komend seizoen, alsook alle informatie betreffende de inschrijvingen.

Lidgeld, licentie, engagement en privacy

Bij de start van het nieuwe seizoen vragen we jullie om zo snel mogelijke jullie licentieaanvraag in te dienen, het lidgeld te betalen, ons een pasfoto te bezorgen (voor de nieuwe leden) en jullie engagement kenbaar te maken.

 • Graag inschrijven vóór 15 maart. Om in te schrijven vul je een aansluitingsformulier in en stuurt het (al dan niet samen pasfoto) naar licentiemeester@gentknights.be. (Formulier: zie website, mail of op training te verkrijgen) Bij betaling na 15 maart komt er nog eens 20 euro bij voor bestaande leden; dit om iedereen aan te moedigen zich vóór de start van het seizoen in te schrijven, zodat we forfaits vermijden. Wie het moeilijk heeft om alles in 1 keer te betalen, is welkom om met het bestuur een regeling te treffen.
 • Lidgeld: tarieven en rekening nummer vinden jullie terug op ons info blaadje (in je mailbox of op de website te vinden).
 • Bij je mutualiteit kan je een deel van je lidgeld terugbetaald krijgen. Vul daarvoor het document in (kan je doorgaans op de website van de ziekenkas vinden of op onze eigen website) en bezorg het aan iemand van het bestuur ter nazicht en ondertekening. Wij bezorgen het zo spoedig mogelijk terug.
 • Engagementsverklaring: zoals reeds gecommuniceerd op de algemene vergadering, vragen we jullie engagement. Onze club is aan het groeien en bijgevolg breiden de  de to do’s uit. Het bestuur maakte een overzicht van alle taken (gegroepeerd in werkgroepen) die moeten uitgevoerd worden. Mogen we daarom aan iedereen vragen om een klein of groot engagement op te geven door het ‘engagementsformulier’ in te vullen en aan ons te bezorgen (zie website en mailbox)?

 

En de club blijft groeien…

Dit seizoen hebben we 8 teams:

 • Beeball
 • Miniemen
 • Cadetten 
 • Heren 1 (samenwerking met WBA)
 • Heren 2
 • Dames 1 softball
 • Dames 2 softball
 • Recreanten


Belangrijke data:

Breng je vrienden mee: open trainingen op 3 en 4 maart

Werkdag: zaterdag 10 maart

Paasbrunch: 31 maart

Zomerkamp: 27-31 augustus

 

Het nieuwe bestuur…

Voorzitter: Fidel Gavilan

Sportcoördinator: Katrien Boxtaele

Penningmeester: Jan Bresseleers Sr

Secretaris: Lara Besard

Laten we er samen een fantastisch sportief en plezant baseball seizoen van maken!

 

Sportieve groeten,