Nieuwsbrief december 2017

Met een grote ledengroei, de komst van het recreantenteam en drie ploegen die kampioen speelden, kunnen de Gent Knights terugkijken op een zeer geslaagd 2017. Het bestuur wenst iedereen via deze weg prettige feesten en een gelukkig Nieuwjaar!  

Hier zijn nog enkele belangrijke punten voor we het nieuwe jaar ingaan:  

 

 

Binnentrainingen vanaf januari 

De meeste teams zijn alweer volop aan het trainen voor volgend seizoen.  

De uren van de binnentrainingen wijzigen in januari. Oorzaak hiervan is dat we extra zalen moesten zoeken n.a.v. onze ledengroei en dat binnensporten altijd voorrang krijgen. We rekenen op jullie begrip en flexibiliteit bij deze noodoplossing.  

De planning van januari – maart ziet er als volgt uit: 

  • Beeball: zondagochtend van 9h30 – 10h30 in de Omnisporthal van Sport Vlaanderen (Topsporthal, 1ste verdieping) vanaf zondag 14 januari 
  • Miniemen: zondagochtend van 8h30 – 10h30 in de Omnisporthal van Sport Vlaanderen (Topsporthal, 1ste verdieping) vanaf zondag 14 januari 
  • Cadetten (zonder junioren!): zondag van 12 – 14h in Sporthal HoGent 
  • Junioren + heren (team 1&2): zaterdag van 12 -15h in Sporthal HoGent 
  • Dames: vanaf zondag 14 januari telkens van 14u tot 16u in Rozebroeken. 


Algemene vergadering en nieuwjaarsreceptie! 

Onze jaarlijkse Algemene Vergadering vindt deze keer plaats op vrijdag 26 januari en start om 19h30.  

Adres: Freinetschool De Vlieger, Wasstraat 120 te 9000 Gent 

Alle ingeschreven leden van 2017 dienen aanwezig te zijn om een geldige stemming te verzekeren (goedkeuring financieel verslag + verkiezing nieuw bestuur).  

We combineren het nodige met het aangename, en voorzien dan meteen ook onze nieuwjaarsreceptie. Er volgt nog een aparte uitnodiging met de agenda.   


Beeball in de prijzen 

De Gent Knights wonnen de Fair Play fotowedstrijd van VBSL met een foto van onze schattige beeballers! Dank aan Joke Brenders die het initiatief nam om een foto in te sturen! Met de prijs kochten we intussen nieuw materiaal voor de club. 


Feestcomité zoekt versterking 

Het feestcomité zorgde in 2017 voor heel wat fijne activiteiten: het paasontbijt, American game night, de quiz en het eetfestijn konden telkens op veel volk rekenen. Voor komend seizoen zoekt het comité extra krachten om activiteiten te helpen organiseren. We zien graag elk team vertegenwoordigd in ons groepje! Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@gentknights.be. Dank!  


De club staat niet stil
 

Wie mocht denken dat het op de club stil is tijdens de wintermaanden, heeft het goed mis. Talloze vrijwilligers blijven druk aan de slag om alles voor te bereiden voor het komende seizoen. Planning voor de trainingen, training geven, jeugdshirts verzamelen, inventaris van het materiaal en nieuwe aankopen doen, onkruidverdelging op het terrein, sponsors zoeken, evenementkalender opstellen, vergaderingen met andere clubs en de federatie, begroting opstellen, communicatie met buitenlandse spelers en coaches, aankopen nieuwe barkrukken en toog, schoonmaak van de kantine, communicatie met nieuwe leden… Het is maar een greep uit alle activiteiten die momenteel gaande zijn.  

We zijn iedereen dankbaar die in 2017 zijn steentje heeft bijgedragen en hopen dat we in 2018 ook weer op vele helpende handen mogen rekenen!