Nieuwsbrief december 2016

Overlijden Ines Carro Muiño

Met droefheid melden wij jullie het overlijden van Ines Carro Muiño, de mama van Jolien Vansoye (speelster bij dames 2). Ines sliep vorige week in na een korte ziekteperiode.

We betuigen ons medeleven en steunen Jolien en haar familie door vrijdag 23 december  om 13h mee afscheid te gaan nemen in het crematorium Westlede te Lochristi. Graag een seintje indien je ook naar de uitvaartplechtigheid zou gaan, zodat wij de familie een inschatting van het aantal aanwezigen kunnen geven.

 

Verkort verslag algemene vergadering van 9 december

2016 was een zeer succesvol jaar voor de club. Ondanks de verhuis naar het nieuwe veld, maakte het bestuur een financiële marge voor 2017 mogelijk en de club mocht meer dan 30 nieuwe leden verwelkomen.

Om die reden werden voorzitter Katrien Boxtaele, ondervoorzitter Fidel Gavilan, penningmeester Patricia Maes en adviseur Dirk Audenaert zonder tegenkanting opnieuw verkozen. Secretaris Liselotte Myncke en sponsorverantwoordelijke Kimberly Velders besloten zich weer vooral op het spelen zelf te richten en uit het bestuur te stappen. Sharon Buffel neemt de taak van secretaris over en Sarah Vandermaesen versterkt het bestuur voor baseball- en softballinitiaties en G-Baseball (initiaties voor mensen met een beperking).

De voornaamste uitdagingen van de club voor 2017 liggen in het tegemoet komen van de materiële noden van alle teams, het opleiden van goeie coaches, hulpcoaches, umpires en scoorders, het meer ontsluiten van de sport in Oost- en West-Vlaanderen en het opstarten van een werking voor mensen met een beperking.

Het volledige verslag van de Algemene Vergadering wordt jullie later toegestuurd.

 

Update Warmathon

Er waren plannen om met onze club deel te nemen aan de Warmathon. Jammer genoeg is dit evenement uitverkocht. We kunnen dus niet meer inschrijven.

 

Infogids en sponsormap staan op de website

De infogids voor 2017 kan nu gedownload worden via onze website www.gentknights.be.

Daarin staat alles wat je moet weten voor je inschrijving voor komend seizoen. Deadline voor de betaling van het lidgeld is 1 maart. Indien er betalingsproblemen zijn, spreek dan gerust het bestuur aan om discreet een regeling te treffen met jou.

Wie nog sponsors kent, kan er ook onze sponsormap vinden. Alvast bedankt om samen met ons naar financiële steun te zoeken!

 

Binnentrainingen heren en jeugd vanaf 14 januari

Vanaf 14 januari verlopen de binnentrainingen van heren en jeugd als volgt:

  • Beeball minors: 12-13h in het achterste deel van zaal twee
  • Beeball majors: 12-13h30 in het middelste deel van zaal twee
  • Miniemen, cadetten en junioren: 12-14h (elk 2/6 zaal)
  • Heren: vanaf 13h 1/3 zaal, vanaf 13h30 de volledige tweede zaal (miniemen schuiven op naar 1/3 zaal 1)

 

Belangrijke data

  • Vrijdag 23 december om 13h: uitvaart van Ines, mama van speler Jolien Vansoye
  • Zondag 8 januari om 14u: start training dames in Sporthal Rozebroeken
  • Zaterdag 14 januari: hervatting binnentraining jeugd en heren.
  • Zaterdag 28 januari om 19u: Nieuwjaarsreceptie op de club. Jullie zijn allemaal welkom om het glas te heffen op een mooi en gezond 2017!
  • Zaterdag 11 februari: breng je vriendje mee op training (meer info volgt)

 

Het bestuur wenst iedereen een ingetogen eindejaar toe en een positieve start van 2017.

Gent Knights Bestuur