Nieuwsbrief Gent Knights november

Gent_Knights_Big_8

 

Dag leden, ouders, supporters en sympathisanten,

De Knights mochten dit jaar genieten van een zeer geslaagd seizoen, met het herenteam dat naar 2e klasse promoveert, het eerste damesteam dat naar 1e klasse gaat en een sterke ledengroei bij alle jeugdteams. Hiep hiep! Op naar een nóg beter seizoen in 2017!

Ook nu werken we volop verder. Hierbij vind je een overzicht van de belangrijkste informatie. Met vragen of opmerkingen kan je altijd terecht bij het bestuur via  info@gentknights.be.

 

INSCHRIJVING EETFESTIJN:

Zoals jullie weten, vindt ons eetfestijn (winterbarbecue) dit jaar plaats op zondag 20 november. Tijdsindeling: 11h aperitief, om 12h bedanking spelers en vrijwilligers + prijsuitreiking, vanaf 13h eten. Gelieve dus zeker aanwezig te zijn om 12h!

Je kan nog inschrijven tot en met nu vrijdag, 11 november via volgende link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRGbaGQxkCzt5Xp23KC8HPHDnZ9jR194SRxQigGaWG7Nq4Ow/viewform

(Je inschrijving is pas definitief wanneer de club ook je betaling heeft ontvangen op rekeningnummer BE37 4460 2248 3128 (uiterlijk op vrijdag 11 november 2016) met vermelding van de naam van het (oud-)lid via welke je inschrijft.

 

WINTERKUIS:

Deze winter wordt gewerkt aan de indeling van het materiaalkot en aan een geschikte slagkooi. Daarvoor moet het materiaalkot volledig worden leeggemaakt, zodat er ruimte is om te werken en het daarna beter in te richten. Er is ook nog wat opkuis te doen in de kleedkamers en rond het terrein. Op zaterdag 26 november en zondag 27 november hebben we daarvoor helpende handen nodig, telkens vanaf 10h. Kan jij komen helpen, gelieve dan ondervoorzitter Fidel te contacteren via info@gentknights.be met als onderwerp ‘winterkuis’.

 

BESTUURSKANDIDATEN GEZOCHT:

Regel, geregel… bij een vzw komt heel wat kijken, maar vele handen maken het werk licht. Ben jij iemand die zijn/haar schouders onder onze club wil steken? Kom je dan gerust aansluiten bij het bestuur en zorg zo mee voor de positieve evolutie van de Gent Knights. Kandidaten kunnen zich aanmelden bij voorzitter@gentknights.be tot 30 november. Doen!

 

OPROEP COACH CLINIC ZOTTEGEM:

We krijgen de kans om aan te sluiten bij de coach clinic die wordt gegeven door topcoach Rik Ruts en plaatsvindt in Zottegem (maw: om de hoek). Dit is een aanrader voor iedereen die coacht en/of bijspringt op trainingen, initiaties edm.

De eerste sessies vinden plaats op do 01/12 en do 08/12, telkens om 20h. Heb je interesse, meld je dan snel (deze week nog) aan via  info@gentknights.be met als onderwerp ‘coach clinic’. Meer info volgt na inschrijving.

 

START BINNENTRAININGEN:

Even ter herhaling: nu zaterdag 12 nov starten de binnentrainingen voor de jeugd! Je vindt alle info over de zaaltrainingen op onze website. Denk eraan om vooraf je aanwezigheden door te geven aan de teamverantwoordelijke of coach, zodat wij kunnen inschatten hoeveel mensen we op de training mogen verwachten!

 

ALGEMENE VERGADERING:

Denk eraan dat de aanwezigheid op de algemene vergadering van 9 december voor alle leden van 2016 verplicht is! Kan je er echt niet bij zijn, geef dan je geschreven volmacht via e-mail door aan een ander lid en zet voorzitter@gentknights.be in kopie.

 

BELANGRIJKE DATA:

Even herhalen:

  • Za 12 november: start binnentraining jeugd om 12h
  • Zo 20 november: eetfestijn met winterbarbecue (ook veggie). Apéro vanaf 11 uur.
  • Za 26 – zo 27 november: werkdagen vanaf 10h
  • Do 1 december: start coach clinic om 20h
  • Za 3 december: start training heren + bezoek van de Sint + Amerikaanse trainers
  • Vrij 9 december: algemene vergadering om 20 uur op de club
  • Zo 8 januari: start damestraining om 15h
  • Za 28 januari: nieuwjaarsreceptie op de club om 19 uur
  • Weekend 15-16 april: start competitie

Sportieve groeten,

Het bestuur van de Gent Knights:

Katrien, Fidel, Patricia, Liselotte, Dirk, Sharon en Kimberly

Picture1