START BINNENTRAININGEN

gk

Beste leden,

Op zaterdag 12 november starten de binnentrainingen voor onze jeugdspelers. In december starten de heren met pitchers- en catcherstraining en de dames trainen dit jaar op zondag en pas vanaf januari. Zie verder voor meer details.

Zaterdag 3 december is een speciale training om twee redenen:

  1. De Sint komt langs!
  2. Van 13-15h wordt training gegeven door George Greeg, Minor League hitting coördinator van de StLouis Cardinals en Lionel Chattelle, ex-scout van de NY Mets en Toronto Blue Jays. Wellicht komen er ook topspelers mee om te helpen vertalen en demonstraties te geven.

Voor alle andere trainingen geldt het volgende:

JEUGD:

Praktisch: de training start elke zaterdag om 12h stipt in Sporthal HoGent, Sint-Denijslaan 251, 9000 Gent. Eerste training op zaterdag 12 november.

Let aub op de uurregeling:

Beeball minors (4-5 jaar): training van 12h-13h

Alle andere jeugdspelers trainen in nov-dec van 12-14h: beeball majors + jongste/nieuwste miniemen (6-8 jaar), miniemen (9-12j), cadetten (13-15j) en junioren (16-20j).

Hoogstwaarschijnlijk verandert dit naar 12h-13h30 vanaf januari. De wijziging zal afhankelijk zijn van de opkomst bij de jeugd. Mogen wij dan ook met aandrang vragen om vooraf jullie aanwezigheden voor alle zaaltrainingen door te geven aan de respectievelijke teamverantwoordelijke? Op de algemene vergadering (9 december) wordt het definitieve uur voor januari-maart doorgegeven, alsook de trainingsuren voor komend seizoen.

 

HEREN:

Plaats: Sporthal HoGent, Sint-Denijslaan 251, 9000 Gent.

Uurregeling: vanaf 3 december elke zaterdag training van 13-15h

 

DAMES:

Wegens de grote ledenaangroei bij de jeugd dit jaar, trainen de dames de komende maanden in een andere zaal.

Plaats: balsportzaal van S&R Sportcomplex Rozebroeken, Viktor Braeckmanlaan 180 te 9040 Sint-Amandsberg

Uurregeling: vanaf 8 januari elke zondag van 15-17h.

 

Met vragen of opmerkingen kan je terecht bij je teamverantwoordelijke, je coach of het bestuur.

Sportieve groeten,

picture1