Nieuwsbrief:

Gent_Knights_Big_8

Dag leden, ouders, supporters en sympathisanten,

Hoog tijd om jullie weer van allerhande gebeurtenissen voor en achter de schermen op de hoogte te brengen!

Foto’s recreantentoernooi 30 juli: de Golden Knights mochten als eindwinnaar van het recreantentornooi de beker in de lucht steken, proficiat! Alle foto’s kunt u op onze website (www.gentknights.be) onder ‘Media’ vinden.

Baseballkamp: Deze week is het zomerkamp volop aan de gang op onze club. Een dikke “dank u” aan alle medewerkers: Liselotte, Sam, Floris en Jens!

Steunkaarten: We vragen elk lid nog eens om extra zijn/haar best te doen om de gekregen steunkaarten te verkopen. Gelieve de som van de verkochte kaarten uiterlijk tegen 10 september te storten op de clubrekening (BE37 446 0224831 28) met de vermelding van je naam en ploeg. Gelieve ook de niet verkochte kaarten terug in te dienen bij je teamverantwoordelijke tegen 10 september. Wie nog geen steunkaarten heeft gekregen, moet zich dringend wenden tot zijn teamkapitein.

Beeball: Het aantal beeballertjes groeit steeds, daarom zijn we op zoek naar een tweede coach die Joke kan bijstaan op zaterdagochtend. De training loopt van 10h tot 11h30. Zin om de allerkleinsten warm te maken voor deze mooie sport? Stuur dan een mailtje naar Katrien via voorzitter@gentknights.be. Bedankt!

Sinds het begin van dit seizoen heeft onze club er trouwens al zeker 10 nieuwe leden bij!! Welkom allemaal!

Belangrijke data: 

Zaterdag 24 september: recreantentoernooi. Ploegen kunnen zich team 10 september inschrijven bij Katrien, voorzitter@gentknights.be. We hebben plaats voor acht ploegen, first come, first serve! De dag zelf zullen we ook weer tal van helpende handen nodig hebben als umpires en scoorders, mensen die de velden in orde maken en/of helpen op te ruimen achteraf en eventuele frietjesbakkers. Voel je je geroepen? Fijn! Mail dan even naar Katrien wat je zou willen doen en welke uren je die dag aanwezig kunt zijn.

Zaterdag 17 september om 16h: softballmatch oud-speelsters tegen het huidige team. Interesse om mee te doen? Inschrijven bij Julie, via famlammens@gmail.com of via ons evenement op FB: https://www.facebook.com/events/1729843360620897/

Aan dit evenement gaan twee wedstrijden van de WBA-junioren en een wedstrijd van de reserve dames vooraf. Er valt dus de hele dag veel te zien op de club!

Maandag 26 september: tweede ledenvergadering om 19.30 uur in de kantine. Die dag bespreken we onder andere de huidige financiële toestand, de toestand van het materiaalkot en de slagkooi, en zal een onschuldige hand de winnaars van de steunkaarten trekken. Laat je ons even weten als je erbij kunt zijn of niet via info@gentknights.be? Ook andere vergaderpunten mag je doorsturen naar dit adres.

Zondag 20 november: eetfestijn: beenhesp à volonté! Informatie over de inschrijving volgt snel, maar noteer de datum zeker al in je agenda.

Vrijdag 9 december: algemene vergadering om 20 uur bij ons op de club. Deze bijeenkomst is verplicht voor alle stemgerechtigde leden! We rekenen dan ook op jullie talrijke opkomst.

Zaterdag 28 januari om 19 uur: nieuwjaarsreceptie, ook in de kantine in Gentbrugge. Kom zeker met je gezin een glaasje klinken op het nieuwe jaar.

Sportieve groeten,

Het Gent Knights-bestuur

Picture1