Nieuwsbrief Gent Knights: belangrijke info

Gent_Knights_Big_8

Dag leden, ouders, supporters en sympathisanten,

 

We zitten halfweg in het seizoen en hebben jullie heel wat te vertellen, dus hier gaan we:

 

  • Op maandag 6 juni was er een bijzondere ledenvergadering waarin de aanwezigen op de hoogte werden gebracht van onze precaire financiële situatie ten gevolge van de verhuis, de aanleg van het terrein en enkele materiële investeringen. Er werd gezamenlijk afgesproken om steunkaarten ter waarde van 5 euro te verkopen tvv de club.

Elk lid zal 15 steunkaarten ontvangen die gekoppeld zijn aan een tombola. We doen een warme oproep aan de leden om op zijn minst tien kaarten te verkopen. Wie nog geen steunkaarten heeft ontvangen, kan deze vragen aan de teamverantwoordelijke of een bestuurslid.

Er werd ook een oproep gedaan voor meer betrokkenheid van alle leden.

De ledenvergadering werd heel positief onthaald en wordt na de zomer zeker nog eens ingepland.

  • Sinds een goeie maand hebben we ook een vaste kantinier: Claudine. Wie haar nog niet ontmoet heeft: spring zeker eens binnen in de kantine. Ze zal je met plezier bedienen!

De kantine kan ook afgehuurd worden voor privé-evenementen. Wie daarvoor interesse heeft, kan zich wenden tot onze voorzitter Katrien Boxtaele (voorzitter@gentknights.be).

  • De data van de recreantentoernooien liggen definitief vast op zaterdag 30 juli en zaterdag 24 september. Nodig dus alvast je vrienden en kennissen uit die de sport wat beter willen leren kennen of hun handschoen nog eens van onder het stof willen halen! (Minimumleeftijd = 14 jaar)

Voor meer info of vragen kan je terecht bij Katrien (voorzitter@gentknights.be).

  • Voor de jeugd (8 tot 12 jaar en 13 tot 16 jaar) wordt dit jaar opnieuw een zomersportkamp georganiseerd in de week van 22-26 augustus. Er zal een hele week lang gebaseballd en geravot worden van 9 tot 16 uur. Pret verzekerd! Inschrijven kan bij Liselotte Myncke via info@gentknights.be

 

  • Zoals eerder vermeld, organiseert onze club een scoorders- en umpirecursus in samenwerking met de federatie. Volgende data werden vastgelegd:

Scoorderscursus: maandag 11 juli en maandag 18 juli, telkens om 19h.

Umpirecursus: maandag 25 en woensdag 27 juli, telkens om 19h.

Elke cursusavond duurt 3 à 4 uren en wordt gegeven door lesgevers aangeduid door de federatie. Aangezien zij soms in de week worden opgeroepen om te scoren of umpen voor uitgestelde wedstrijden, zijn de data onder voorbehoud.

Wie nog wil deelnemen, kan zijn deelname bevestigen door de Doodle in te vullen: umpirecursus: http://doodle.com/poll/cn7wdygg4dq5yfps, scoorderscursus: http://doodle.com/poll/vzhukbshtdqzrahu.

We hebben voor elke cursus minstens 10 deelnemers nodig. Er zit voor elke speler sowieso voordeel in om dit te kunnen! Ook ouders en leden van andere clubs mogen hieraan deelnemen.

  • Driewerf hoera, de website staat weer online en wordt momenteel vernieuwd met dank aan Robin Meuris. Nu kan je onder andere de meest recente rangschikking van zowel de heren als dames ontdekken in de zijbalk van de site. Neem zeker eens een kijkje, dan zal je zien dat beide teams ook uitstekend bezig zijn!

 

  • Tot slot bedanken we graag de sponsors: b.v.b.a. Luc Everaert, Deloitte, MIG1 GCV, Breughel en Euroclean.

 

We blijven uiteraard bereikbaar voor vragen en voorstellen.

Sportieve groeten,

Het bestuur

Picture1